Artcrete rond om het huis.

Neem bijvoorbeeld het Artcrete betonprint systeem met gesloten matten. Dit is een unieke manier om al uw verhardingen rond om het huis te voorzien van een prachtige steenpatroon of zelfs een houten planken motief ( net echt ).

Artcrete betekent creatief zijn met beton. Naast het unieke uiterlijk van de betonoppervlak zijn er ook zeer praktische voordelen op te noemen. Zoals het onderhoudsarm, makkelijk voor in de toekomst, geen onkruid. De sealers zorgen ervoor dat er geen mos in het gefigureerde beton kan groeien, zeer eenvoudig schoon te houden en de oppervlakte is kleurvast.

Voor opritten en verhardingen rondom het huis voor bijvoorbeeld het parkeren van de auto zijn verzakkingen en baanvorming door de banden verleden tijd. Het is en blijft natuurlijk een beton plaat met of zonder wapening.

Artcrete heeft het uiterlijk alleen dusdanig verandert dat men gauw vergeet wat eronder zit.

Uw Praktische voordelen: Onderhoudsarm, geen doorgroei van onkruid. De oppervlakte is kleurvast en er zijn vele kleuren mogelijk. Geen last van straat verzakkingen. Het heeft een strak en mooi uiterlijk. Vandalisme bestendig en slijtvast. Het is zeer eenvoudig schoon te houden. Geen vlekvorming en mos aangroei bij gebruik van onze sealers.

Ponypark Slagharen, Cowboy saloon. Artcrete printmat type Boardwalk oftewel het breed planken motief toegepast.020 - 6 814 815
Algemene voorwaarden