Over ons

Building Products Nederland b.v. kort gezegt BPN is al meer dan 10 jaar actief als toeleverancier van producten die verwerkt worden in   betonmortels en in zandcement gebonden producten.  

BPN vertegenwoordigt producten van fabrikanten die wereldwijd actief zijn. Deze veelal multinationals beschikken over een jarenlange product kennis. De producten zijn ontwikkelt en getest in laboratoria's. De kwaliteit van het product is door praktijk ervaringen gebleken.

BPN mag gebruik maken van hun product know-how. Door de jarenlange opgebouwde persoonlijke relatie's met de fabrikanten geniet BPN hun vertrouwen.

De communicatielijnen zijn kort, daardoor kan BPN adequaat optreden in het verstrekken van informatie en oplossen van problemen. BPN heeft een eigen voorraad beheer in Nederland zodat de leveringstijd van producten kort is. Daarnaast hebben alle leverancier van BPN een eigen buffer voorraad in Europa.

BPN is houdster van het Beneluxmerknaam ARTCRETE. De kunst om beton te voorzien van printmotieven en (bestratings) patronen. BPN promoot en ontwikkelt betonprintsystemen.  

 

020 - 6 814 815
Algemene voorwaarden