Artcrete Stencilspray

Artcrete stencilspray systeem is bedoeld voor alle reeds uitgeharde betonoppervlakte's zoals bijv. bestaande betonvloeren en betonverhardingen buiten. De stencils worden over de verharde ondergrond uitgerold. Vervolgens wordt een mengsel op basis van cement, kleurstoffen en harsen overheen gespoten. De stencils worden verwijdert en het gewenste patroon is verkregen. Als laatste wordt de sealer aangebracht.

Toepassing is zegmaar legio. Alle uitgeharde betonoppervlakte's, waarop een ander uiterlijk gewenst wordt. Musea's, winkelcentra's, stadions, bedrijfsruimte's etc. 

In het jaar 2005 heeft de architect van het Abe Lenstra Stadion gekozen voor het artcrete stencilspray systeem. De kleur is walnoot geworden omdat dit het mooist rijmde met de kleur van de omringende bakstenen muren. Een zeer groot voordeel is het vandalismebestendige deel van het artcrete stencilspray. Aangezien de bakstenen in de hal en aankomstportaal niet meer door zwaar emotioneel gedreven supportes gebruikt kunnen worden als wapen.

Het is en blijft een betonnen vloer, met het uiterlijk van straatstenen !!!

020 - 6 814 815
Algemene voorwaarden